Raske materjal Selles kaubanduslikus pannkoogimasinas kasutatakse kvaliteetset toiduainekvaliteediga roostevabast terasest korpust ja mittekleepuvat malmist plaati, mis on hügieeniline ja vastupidav.
KÕRGE TÕHUSUS Väga hästi juhtiv malmplaat jaotab kuumust ühtlaselt, tagades kuldsed, krõbedad poffertjes suure küpsetuspinnaga 495 x 260 mm . Kuni 50 Hollandi pannkoogi 45 x 10 mm küpsetamine üheaegselt võtab vaid 3-5 minutit.
TÄPSEM TEMPERATUURI- JA AJAKORRALDUS Kommertspannkoogimasin on varustatud kahe termostaadi ja 5-minutilise taimeri seadistusega, mis võimaldab kahe erineva ala eraldi kontrollimist. Temperatuurivahemik on 50 – 300 ℃.
LIHTNE PUHASTUS Pärast pannkookide küpsetamist selle masinaga saate neid hõlpsasti puhastada mitteabrasiivsete käsnade ja mõne nõudepesuvahendi abil, kuna abrasiivsed käsnad võivad kahjustada või eemaldada mittekleepuva pinna.
Laiaulatuslik kasutusala Minipannkoogivalmistaja sobib dorayaki, kreppide, poffertjeede, muffinite ja hollandi pannkookide küpsetamiseks. Seda kasutatakse laialdaselt restoranides, kohvikutes, külmade jookide kauplustes, sööklates ja muudes toiduainetetööstustes.